Blogg, Födelsedagar, Nära & Kära

50-årig pizzafest

Ikväll blev våran vän Lelle ordentligt lurad och överraskad! 😀

Hans fru Madde hade lurat honom att familjen skulle gå på restaurang för att fira hans 50-års dag men istället hade hon fixat en överraskningsfest för honom.

Vi hade gjort upp att jag skulle komma lite tidigare för att stressa honom lite 😀 Självklart hade jag med mig en liten present så att han var tvungen att öppna den trotts att han inte hade tid eftersom de var tvungen att gå inom några minuter 😀 😀 😀 😀 Stax innan han var “tvungna” att gå till bussen och fösa ut mig genom dörren började resterande gäster dyka upp. 😀

Efter ett tag dök den lokala pizzerian upp ett gäng pizzor till alla gäster, det blev en ordentlig pizzafest 😀 så gott och roligt. Alla åt med god aptit!

Jag fullkomligt älskar spontana tillställningar 😀 Nästan alltid blir det så otroligt roligt och lyckat, alla är glada och förväntningsfulla och det blir en fantastisk stämning.

Det var en glad och nöjd 50-åring vill jag lova!

GRATTIS åter igen Lelle!!! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*