Blogg, Cancer samtliga inlägg, Helglyx, Lyx, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Ängeln, Subway och Italien

Dagen började med ett besök på Bröstcentrum eftersom jag har känt mig svullen över operationsärret och har ont, troligtvis är det serom (sårvätska) som ger mig dessa problem. Både sköterska och läkare kände på mig men de beslutade att jag skall undersökas med hjälp av ultraljud så man kan exakt se vart man skall gå in med nålen.

Direkt efter sjukhusbesöket åkte jag till Tyresö Centrum och åt lunch, valet föll denna gång på Subway.

Efter lunchen gick jag och handla in för fredagsmiddagen, det blev italienskt både när det gäller fördrinken och middagsmaten. Drinken Limoncello Sour är med all säkerhet min nya favorit!! Receptet på den hittar du HÄR. Maten som bestod av en den var också riktigt god och det receptet hittar du HÄR.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*