Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

ASIH och röntgen

Sedan några dagar tillbaka är jag kopplad till ASIH (Avancerad sjukvård i hemmet) detta för att underlätta bl.a. provtagningar och i fall jag får hög feber eller svåra smärtor pga. cytostatikabehandlingen. Först var jag inte alls intresserad av att ta emot den sotens sjukvård men efter ett tag ändrade jag mig och tog emot den. 

Jag kände först att så sjuk är jag inte än och förhoppningsvis blir jag det inte heller och för det andra så har jag inte så långt till sjukhuset. En gång har jag nyttjat deras hjälp och det var igår eftersom de snabbt behövde få veta mina blodvärden då jag behöver tömmas på serom (sårvätska) och det bör man inte göra om blodvärdena är dåliga.

Vilken otrolig tjänst detta är, jag är mycket imponerad och skulle jag mot förmodad behöva vård i livets slutskede så vill jag verkligen ha denna sorts sjukvård, hatten av för ASIH och i mitt fall Dalens olika team.

Tack och lov så var mina värden bra så idag var jag till Bröstcentrum men då sköterskan inte kände riktigt vart hon skulle sticka skickades det en remiss till röntgen för ultradjudsundersökning. Jag hade turen och fick komma direkt vilket först inte gick men ibland så har man turen på sin sida 🙂

Efter undersökningar och ingrepp så var jag och assistenten ordentligt hungriga så vi gick till sjukhusets restaurang, för min del blev det bakad potatis med kycklingröra.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*