Blogg, Cancer samtliga inlägg, Helglyx, Lyx, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Chokladutflykt på farstukvisten

Det har blivit en hel del innesittande för mig sedan jag opererade bort bröstet, det gör nämligen ganska så ont i bröstområdet när jag kör permobilen på ojämnt underlag. 

I längden blir det extremt tråkigt att bara vara inomhus, därför blev jag väldigt glad när Martin sa att vi skulle göra en miniutflykt. Han sa att jag skulle ta på mig jackan men att jag kunde ha toffllorna på mig och under tiden jag klädde på mig gick han och fixade i köket. 

Utflykten bestod av att vi skulle sitta på farstukvisten och dricka varm choklad med marshmallows, hur mysigt som helst, en riktig kanonidé! 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*