Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Min Personliga Assistans, MPA-assistenterna, Nära & Kära, Sjuk / Skadad

Dag 2 på sjukhuset var väldigt lyxig

Första natten sov jag inte speciellt bra, jag vaknade 1-2 gånger varje timme, i och med detta så gick tiden extremt sakta den natten men till slut blev det morgon. Redan vid 8:30 gick de rond hos mig och läkaren beslutade att jag skulle stanna ytterligare en natt då det kom en hel del sårvätska i drenageslangen. Jag tyckte faktiskt det var rätt skönt att få stanna även fast jag visste att tiden skulle smyga sig fram.

Jag hade bett Martin ta med sig messmör då jag längtade efter detta pålägg på rostat bröd och en kopp varm choklad till frukost. Just denna frukost äter jag aldrig nu för tiden men gjorde det väldigt ofta när jag var barn. Var det så gott som jag nu hade hoppats på?! JAAAA, det var det 🙂 Mumsfilibabba!!! Förmiddagen gick i snigelfart precis som väntat men med tv, assistent och min man så gick tiden och vips så var det dags för lunch och de serverade en 3-rätters med korvstroganoff till huvudrätt, helt ok men inte så mycket mer.

Eftermiddagen gick betydligt fortare, jag fick besök av min vän Mia som hade med sig ost och charkuterier och underhöll mig i flera timmar 🙂 En stund efter Mia hade gått kom Ina förbi och där emellan kom vårdpersonal in med jämna mellanrum för att ge medicin och ta olika värden och temperatur samt visa mig andningsövningar och förutom detta så ringde mobilen stup i kvarten av underbara nära och kära.

Då middagen visade sig vara kåldolmar vilket jag inte är speciellt förtjust i så åkte min snälla man till Spis & Vin och köpte underbar god middag som bestod av Havets Wallenbergare med potatispuré, bönor, syrad lök och brynt smör. Helt underbart smarrigt, det fattades bara ett glas svalt vitt vin till 🙂

Kvällen fortsatte med tv och godis 🙂 sedan kan jag säga att jag somnade ovaggad och sov som en stock och hörde inte sköterskan en enda gång under natten och inte när assistenterna bytte av varandra heller. Superskönt!

Nu är det många av er som har personliga assistenter som undrar om jag fick igenom att ha med mig assistenterna på sjukhuset och svaret är nej, trotts att jag hade läkarintyg på att sjukhuset inte kunde tillgodose mina behov. Mina assistenter ställde upp som vänner och fanns där varje minut av sjukhusvistelsen! Ni är bara bäst tjejer, jag kommer aldrig kunna återgälda detta men jag älskar er till månen och tillbaka!!!  

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*