Blogg, Fester / Middagar, Halv 8 hos mig

Halv 8 hos mig (Petra & Fredrik)

Igår ägde finalmiddagen i Halv åtta hos mig rum och det var det härliga värdparet Petra och Fredrik som höll i taktpinnarna denna gång. De hade valt en italiensk inriktning på maten och det var jättegott verkligen!

I lördags hade vi härligt väder så vi kunde börja med att vara ute, välkomstskål och tilltugg intogs i solen 😀

I glasen fick vi rosévinet Let´s Have Pink (nr 94236) och till det serverades fyllda krustader.

Det är så mysigt att dricka rosé i solen med härliga vänner! Ibland vill jag bara kunna stanna tiden så man kunde få uppleva sådana här stunder ett liten tag längre 😀

När solen gick ner var vi välkomna in för att sätta oss till bords. Den första rätten var Svampfylld Tortilini med parmesanost och till det drack vi Bolgarello Bianco Vermentino (nr 2340)

Huvudrätten värdparet bar in var Fylld fläskfilé med sparris- och getostrisotto. Till denna härliga varmrätt fick vi det röda vinet Campolieti Ripasso Valpolicella (nr 6792).

Självklart hade Petra och Fredrik också fixat en aktivitet 😀 Vi fick spela charader, verkligen inte det lättaste men otroligt roligt!

Den sista rätten på dessa Halv åtta hos mig-middagar var nu framdukad och det var Semifreddo med kanderad nötblandning och kolasås. I glasen fick vi Florio Marsala Superbare Dolce (nr 8403)

De yngre i sällskapet fick till uppgift att räkna ihop och sammanställa och presentera de vinnande värdparet.

TRUMVIRRFEL…………GRATTIS PETRA OCH FREDRIK!!!!!!!!!! 😀 😀 😀

Kvällen fortsatte som vanligt några timmar till! 😀 Det blev både skratt, diskutioner och lite dans!

STORT tack Petra och Fredrik för en fantastisk kväll och GRATTIS en än gång till vinsten! Det här får vi göra om någon gång kära vänner! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*