Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

Idag är jag glad :-)

Jag fick ställa in en del läkarbesök då jag bröt benen så nu bokar jag in dem en efter en.

Idag var det dags att besöka Bröstcentrum för att tömma det opererade bröstet på serom (sårvätska). Jag hade önskat Ariel som läkare och jag blev så glad att de lyckats boka in mig hos honom. Han är verkligen en helt underbar läkare.

Ariel undersökte med ultraljud vart sårvätskan var och hur stort området var, denna gång mätte det 10 x 4 cm. Idag behövdes det bara en tunn nål så jag slapp bedövning. Han lyckades få ut nästan en halv deciliter, inte så mycket kan man tänka men jag kan lova att det känns.

För att lugna mig så undersökte han mitt andra bröst också och han erbjöd att jag kunde få göra mammografi också när jag ändå var där så slipper jag återkomma om fyra månader.

Jag fick besked bara några minuter efter att undersökningen var gjord. Ariel kom och meddelade att jag är fullt frisk än så länge och man såg inga förändringar 😀

Nu kan jag andas ut ett tag till, jag är så glad över resultatet och att Ariel tar sig tid och meddelar svaret direkt efter undersökningen.

Detta firades givetvis med champagne på kvällen! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*