Blogg, Mässan - Mitt Kök, Mässor, Tina testar

Jättegott by Tina – Kryddsmör

I helgen besökte jag Mitt Kök-mässan och montern Jättegott by Tina som också blev en av mina favoritmontrar.

Tina Nordström har säkert snart varenda svensk sett på tv någon gång i något utav hennes matprogram. Jag kan avslöja att så glad, trevlig och entusiastisk som hon är i tv-program är hon även i verkliga livet 😀

Tina har precis lanserat Jättegott by Tina som är 20 olika smakblandningar med 100% rena kryddor. Helt utan tillsatser och E-nummer. Blandningarna är knutna till ett recept på påsens baksida. Hela påsens innehåll används vid ett och samma tillfälle och rätterna räcker till fyra personer.

Jag har nu genom Jättegott by Tina fått möjligheten prova en rad utav dessa kryddor, först ut att provas är;

KRYDDSMÖR

4 port

150 g smör
1 msk ketchup eller chiliså (jag använde chilisås)
1 påse Jättegott KRYDDSMÖR 

Gör så här:
1 Blanda smöret med ketchupen/chilisåsen och hela påsens innehåll.
2 Rör tills det blandat sig helt.
3 Klicka ut kryddsmöret på plastfolie och rulla ihop.
4 Förvara smöret svalt fram till serveringen. 

Mitt omdöme: Smöret är otroligt lätt att göra speciellt om man tar ut smöret en stund innan så att det hinner bli lite mjukt. Kryddsmöret doftar riktigt härligt och har en klar lite rökigt doft vilket jag gillar skarpt. Jag hade dock önskat att det hade varit sommar för jag anser att smöret passa perfekt till en grillad köttbit i sommarvärmen. 🙂

Därför delar jag in detta betyg i två delar;

Betyget blir, vintertid 3 av 5.
Betyget blir, sommartid 4 av 5.

Du hittar kryddorna i välsorterade matvarubutiker eller på Jättegott by Tina´s webshop.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*