Blogg, Dukningar, Dukningar - Alla Hjärtans Dag

Kärleksfull dukning till Alla Hjärtans Dag

Är det två färger jag tycker passar in på alla hjärtans dag så är det rött och rosa 😀 Den färgskalan brukar jag oftast använda till årets största kärleksdag när det kommer till dukningar men denna gång valde jag att dra ner på dessa färger något. 😀 Istället valde grått som ett komplement, det blev väldigt snyggt tycker jag och inte lika tuttinuttit som tidigare alla hjärtans dag-dukningar jag gjort.

Inköpsställen:
Duk, Kostymtyg, tyg.se
Servetter, Duni
Servettringar, Verner & Verner
Rosa tallrik, Mateus
Grå tallrik, Mateus
Glas, Essence ittala
Bestick, Philadelphia Blanka Cervera
Ljuslyktor, Kivi iittala
Blomarrangemang, Interflora
Chokladhjärtan, My Perfect Day

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*