Blogg, Dukningar, Dukningar - Midsommar

Midsommarkransar i det gröna till midsommardukningen – Lunch

Årets midsommardukning till sillunchen fick temat Midsommarkransar och mer midsommar än så kan det nog inte bli när det kommer till midsommardukningar! 😀

För något år sedan fantiserade jag om ett ett vitt porslin med en kant som skulle fungera som en midsommarkrans och döm om min förvåning när jag fick syn på dessa tallrikar 😀 Då de inte finns i produktion sedan x-antal år sedan så lyckades jag tillslut hitta tillräckligt många delar på Tradera 😀

Inköpsställen:
Duk och servetter, tyg från tyg.se eller Nordisk Textil jag kommer tyvärr inte ihåg.
Tallrikar, Rörstrads Midsommar Tradera
Glas Chateau Kosta Boda
Bestick, Philadelphia Blanka Cervera
Blockljus Tyr Hem & Kök
Blomkransar, Therese Pedersen på T-blommor i Farsta

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*