Blogg, Sjuk / Skadad

Mimosa när livet känns som djävligast

Kära följare som ni säkert har uppmärksammat så har jag inte gjort några inlägg på ett tag, detta beror på att jag började må väldigt dåligt i mitten av december. Ju längre tiden gick desto tröttare och mer orkeslös blev jag.

I slutet av januari gick jag till läkaren och man tog prover, några dagar senare kom provsvaren. Det visade sig att jag har D-vitaminbrist och folsyrebrist. Medicin sattes in direkt men det innebar inte att jag blev bättre så de närmaste tiden blev jag sämre och jag sov 12-15 timmar varje dygn och däremellan var jag ändå extremt trött och otroligt orkeslös. Jag gjorde ingenting på dagarna, förutom sov och tittade på tv. Min man fick köpa med sig färdiglagad mat till middag eller ställa sig och laga mat när han kom hem (han tycker att det är roligt att laga mat så det gick ingen nöd på honom 🙂 )

Förra veckan kulminerade det, jag började störtgråta mitt i middagen och kände att det spelar ingen roll om jag lever eller dör. Denna upplevelse har nästan varit djävligare än när jag fick cellgifter och det trodde jag var helt omöjligt. Nu har jag en aning om hur personer som mår psykiskt dåligt kan känna sig.

För att trösta mig lite så gjorde min man en mimosa efter middagen, en av mina favoritdrycker när det kommer till att lyxa till en helgfrukost 🙂 

Trotts mitt mående har jag lyckat genomföra några aktiviteter med nära och kära och det har känns väldigt bra även om det innebar att jag sov en del efter.

Nu äntligen har det vänt, medicinen har hjälpt och jag mår riktigt bra sedan i torsdagskväll 😀 

Inläggen kommer att börja komma inom kort och denna vecka kör vi på temat Alla Hjärtans dag! 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*