Årstider, Blogg, Restauranger i Sverige, Sommaren, Tyresös restauranger

Restaurang Spis & Vin

Igår orkade vi inte laga middag så vi gick till restaurang Spis & Vin som ligger i centrala Tyresö, ungefär en 20 minuters promenad från oss. Då vädret var toppen så gick vi självklart dit 😀 Denna restaurang har funnit så länge jag har bott i Tyresö men tidigare låg den vid golfbanan.

Mitt betyg blir utan tvekan 5 av 5.

Anders med personal är otroligt trevliga och alltid hjälpsamma om det är något man inte tål eller har några speciella önskemål. Jag har ätit på Spis & Vin många gånger undertiden jag har bott här i Tyresö och jag har aldrig ätit något som inte har smakat bra! Jag har även abonnerat restaurangen vid olika tillfällen, senast var förra året då jag hade min 50-års fest där.

Åter till gårdagen 😀 Både jag och Martin började med att ta in en varsin Aperol Spritz, för min del blev det sedan en hamburgare och Martin tog in en Toast Skagen.

Självklart var min assistent Becca också med och hon tog också in en burgare.

Ingen av oss tre kunde motstå att ta in dessert, för min och Beccas del blev det en av våra favoriter nämligen marängsviss och Martin tog in en av hans favoriter och det är crème brûlée.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*