Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 1) Cellgifter 2 av 3

Igår var det dags för min 2:a omgång av cytostatika (cellgifter) denna gång full dos och provtagning först så att se till att mina värden var bra innan de kopplade in droppet. Enligt sköterskan hade jag fantastiskt bra värden denna gång 🙂

Då jag tar proverna samma dag som jag får cytostatika så är jag på sjukhuset någon timme extra så jag han både äta lunch och godis samt vila. Självklart var jag och Ulrika tvungen att lipa åt denna behandling, precis som jag gjorde förra gången men självklart är jag tacksam att cytostatika finns trots att den bryter ner mig totalt. 

Då jag numera får full doss så blir jag också tvungen att ta ytterligare en spruta 24 timmar efter behandlingen, detta för att kicka igång mina vita blodkroppar igen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*