Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 3 av 9 blev inställd

Idag var som alla tidigare måndagar de senaste tiden, upp, äta frukost och iväg för att få cellgifter. Då min sköterska Annika har semester och dragit till Italien så fick jag istället träffa Gunilla och först på schemat var det provtagning för att se att mina värden var bra.

Under tiden jag väntade på provsvaren så åt jag lunch som jag tog med mig hemifrån, Martin hade gjorde rostbiff och jag hade gjort potatissallad igår. Riktigt gott faktiskt och lätt att ha med sig då det inte finns några uppvärmningsmöjligheter.

Precis när jag hade ätit klart kom Gunilla och berättade att dagens behandlig blev inställd eftersom mina värden inte var tillräckligt bra 🙁 Mina vita blodkroppar måste minst ligga på 2,5 och jag hade 2,3 och mina röda blodkroppar måste minst ligga på 100 och jag låg på 97.

Jag är lite dubbel i att behandlingen blev inställd, troligtvis så blir mitt slutdatum framflyttat vilket är jättetråkigt och jag blir lite orolig om detta skall påverka slutresultatet men samtidigt tycker jag att det är lite skönt. Jag har varit så extremt trött de senaste två veckorna och till och från har jag inte mått speciellt bra så nu hoppas jag att jag får återhämta mig och får en kanonvecka med mycket energi 🙂

Idag lipar Sandra och jag åt både cancer och mina blodvärden! 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*