Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 4 av 9

Måndagar = Cellgifter, jag var på plats strax innan 11:00 och Annika som nu var tillbaka från Italien ropade in mig nästan direkt och som vanligt började hon med att sätta nålen i venporten för att ta blodprover.

Till lunch denna gång blev det grillrester från i fredags, även Becca fick en portion 🙂 Precis när sista tuggan var svald så kommer Annika och meddela att mina provsvar var jättebra så hon kopplade genast in cellgifterna och satt isförband på händer och fötter 🙂 Eftersom jag får lite känningar och konstig smak i munnen i starten av behandlingen så finns akutlådan på plats i fall jag skulle få en starkare reaktion.

Under tiden cellgifterna intog min kropp så träffade jag kuratorn Karolina som jag pratar med ungefär varannan vecka, från början kändes det en aningen konstigt men det är riktigt bra måste jag säga. Dessutom pratar vi inte bara om min cancer även om den tar störst plats men det slinker även igenom mat, dryck och högtider något som även hon gillar! 🙂

När samtalet med Karolina var över så var det fikastund och lipfotografering innan hemfärd.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*