Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Nära & Kära, Sjuk / Skadad

Vänner och släkt, det bästa man har

Jag har vetat sedan många år tillbaka att jag har nära och kära som bryr sig om mig men jag tror inte riktigt att jag har förstått hur mycket de bryr sig om mig förrän nu. Sedan jag fick min cancerdiagnos har jag verkligen fått stöd av fantastiska vänner och min älskade familj.

När livet är nattsvart är det verkligen viktigt att ha nära och kära vid sin sida och mina vänner och familj har verkligen ställt upp den senaste tiden. Även fast jag ärt väldigt lessen och deprimerad så har har det skickat blommor, kommit förbi bara för att ge en chokladbit och en kram, tagit med sig och lagat mat hemma hos oss, bjudit in till middagar eller erbjudit sin hjälp.

Flera gånger har jag avböjd deras sällskap och hjälp men de har inte gett sig utan fortsatt att fråga och mellan varven har jag sagt ja och de gångerna har det varit väldigt skönt att skingra tankarna för en stund.

De har lovat att fortsätta vara på mig om att umgås även om jag avböjer de flesta gångerna, det känns otroligt skönt för jag vet att jag inte orkar vara den som föreslår och fråga om att träffas under en ganska lång tid fram över trotts att jag älskar att arrangera evenemang med de jag älskar.

STORT tack för att ni finns i mitt liv kära vänner och familj! <3 

Här några bilder från i helgen då vänner kom förbi och lagade mat + att vi blev bortbjudna på middag.

Lördag

Söndag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*