Alla Hjärtans Dag, Alla Hjärtans Dag presenter, Alla Hjärtans Dag presenter, Alla Hjärtans Dags presenter, Blogg, Gå bort present (samtliga förslag), Goodiebags / Presenter, Högtider & Teman, Högtider & Teman presenter, Presenter, Presenter Alla Hjärtans Dag

15 Alla Hjärtans Dag-presenter till din älskling

Från och med i år blir det en ny kategori här på bloggen, “Presenter”, jag kommer framförallt att fokusera på presenter vid högtider, årstider och speciella tillfällen så som t.ex. årsdagar.

Länkar till de sidor jag har hittat mina förslag på kommer självklart att finnas om det finns någon länk vill säga. I dagsläge har jag inga samarbeten med de sidor jag länkar till men om det blir någon förändring på det så kommer jag naturligtvis skriva det klart och tydligt!

Först ut är presenter att ge bort till sin älskade på Alla Hjärtans Dag! 🙂

Nr 1
En härlig rosbukett kan aldrig bli fel 🙂 I skrivande stund använder jag mig alltid av euroflorist när jag skickar blommor till nära och kära!

Denna bukett 100% HÄRLEK hittar du HÄR

Nr 2
Choklad är också en fantastisk present att ge till sin kärlek eller till nära och kära! I år hittade jag sidan Ett kilo socker och jag har beställt ett x-antal askar med praliner att ge bort.

HÄR hittar du årets Alla hjärtans dag-ask ifrån dem.

Nr 3
Vad sägs om att skåla in kärlekens största dag med en härlig flaska champagne?! Denna har jag beställt så jag håller tummarna att den är bra 🙂

Champagnen finns HÄR att beställa.

Nr 4
En färgglad vas i form av ett mänkligt hjärta som hete Love In Bloom och är en lite annorlunda men väldigt kärleksfull present. Du ger fullkomligt bort ditt hjärta till din älskling 🙂

Den härliga vasen finns HÄR att beställa.

Nr 5
Romantiska stift-örängen My Love, med tre hjärtan i nyanser av rosa och rött. Örhängena är ifrån märket Kate Spade New York och finns att köpa HÄR.

Nr 6
Flirta med din käresta med denna läckra parfym, doften symboliserar feminitet och förbjuden frukt. Lolita Lempica Sweet hittar du HÄR.

Nr 7
Från märket Love Moschino hittar du en handväska med hjärtan som du kan beställa HÄR.

Nr 08
Blåa herrstrumpor med röda hjärtan hittar du HÄR.

Nr 09
Vit herrskjorta från Eton som har ett broderat hjärta i en klarröd färg. Denna skjorta fick min man på Alla Hjärtans Dag förra året eller om det var året innan det 😀

HÄR finns den att beställa.

Nr 10
Bröstnäsduk med hjärtan att piffa upp kavajen med, hittar du HÄR.

Nr 11
Gravera in ett personligt meddelande på en klädgalge till din käresta.

Gallen finns att beställa HÄR.

Nr 12
Ett rött vin med fruktig smak av fat, blåbär, vanilj, körsbär och naturligtvis kryddor. Flaskan har ett keramikhjärta som sin etikett. Vinet är gott och passar extra bra att dricka nu på Alla Hjärtans Dag.

HÄR hittar du det kärleksfulla vinet.

Nr 13
Lip Mask återfuktar läpparna effektivt så att läpparna blir kyssvänliga 😀

Du kan beställa läpp-maskerna HÄR.

Nr 14
Använd springformen “Minihjärta” och baka en liten bakelse eller tårta nu Alla Hjärtans Dag tillsammans med någon som du håller kär.

Formen finns HÄR.

Nr 15
Spelet Älskling innehåller 300 roliga, spännande, intressanta och oväntade frågor. Frågorna kommer lära dig massor av nya saker som du inte visste om din partner! 😀

HÄR hittar du spelet.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*