Blogg, Bloggen

Nu är det bestämt

Inom inte allt för lång tid så kommer det att bli en ny hemsida 😀 Jag hoppas ni skall tycka den är bättre och framför allt lättare att saka och hitta recept. Dessutom skall jag försöka blogga mer regelbundet, vi får väl se hur det går med det 🙂

Det är The Farm som kommer att bygga sidan och det är även dom som byggde den förra. När den är klar vet jag inte riktigt men arbetet har börjat och när dom har gjort sin del så kommer jag att flytta över det material som skall över.

Det arbetet kommer att ta lite tid eftersom det är omkring 2.300 inlägg och recept som skall flyttas och eftersom det är ett nytt ramverk så för att jag skall få det som jag vill så måste jag göra det manuellt.

Idag togs nya bilder och en av dessa bilder kommer att ligga på startsidan. vilken tycker ni?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*