Blogg, Frukost / Brunch i Göteborg, Göteborg (samtliga inlägg), Göteborgs restauranger, Mat & Dryck i Göteborg (samtliga inlägg), Resor i Sverige (samtliga inlägg), Restauranger i Göteborg, Restauranger i Sverige

Jimmy & Joan´s New York

Det här caféet eller man kan också kalla det lunchrestaurang är baserat i Göteborg, inte speciellt långt ifrån själva citykärnan.

När man kliver in genom dörren på Jimmy & Joas New York är det som att förflyttas direkt till USA, det är en unik upplevelse av New York utanför New York.

Deras bagels är to die for, det är absolut den godaste jag någonsin har ätit. Det finns en rad olika varianter på deras bagels och det har även olika sorters sallader samt härliga desserter så som cheesecake och cupcakes. Självklart har de även typiska amerikanska drycker.

Caféet ägs och drivs av Elisabeth, hon är en fantastisk trevlig kvinna som ger caféet en riktig New York-känsla! 😀

Jag önskar och håller tummarna att hon öppnar en filial här i Stockholm!

Mitt betyg blir 5 av 5.

Då jag glömde att fota utsidan av Jimmy & Joan´s New York så har jag lånat bilden ovan ifrån dem tills jag har möjlighet att själv ta en bild nästa gång jag är där.

Övriga bilder i detta inlägg är tagna av mig.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*