Blogg, Högtider & Teman, Julen, Julens filmer / serier

Julfilmer på Netflix

För några dagar sedan släppte Netflix listan på deras julfilmer som de kommer att sända från och med den första november.

Jag har valt ut några som jag är intresserad av att se 😀

Familjen Claus
När hans farfar plötsligt blir sjuk upptäcker julhataren Jules sin familjs magiska hemlighet och inser att han är den ende som kan rädda julen.

Love Hard
En författare i Los Angeles inser att hon utsatts för en catfish-bluff när hon flyger nästan 500 mil för att överraska en kille som hon träffat på en dejtingapp.

The Princess Switch 3: Romancing The Star
När en ovärderlig julrelik blir stulen vänder sig de kungliga dubbelgångarna Margaret och Stacy till Margarets fräcka kusin Fiona – och hennes ex – för att få hjälp.

Jakten på Julen (A Boy Called Christmas)
Unga Nikolas finner sitt livs mening i en värld bebodd av magiska varelser dit han kommit för att finna sin far – och för att ta med sig hoppets gåva hem.

A Castle For Christmas
En bästsäljande författare flyr till Skottland undan en skandal där hon blir förälskad i ett slott – och kommer på kollisionskurs med dess ägare, en vresig hertig.

Single All The Way
Peter ber sin bästa vän att låtsas vara hans pojkvän när han hälsar på familjen över jul, men planen och känslorna förändras när familjen lägger sig i hans kärleksliv.

David och tomtenissarna
En cynisk, överarbetad tomtenisse drar till den verkliga världen där han försöker förstå julens magi med hjälp av en pojke han precis lärt känna.

A California Christmas: City Lights
Ett år efter att allt började lämnar Callie och Joseph ranchen för jobba på familjefirman i San Francisco – och visst kan vi ana ljudet av bröllopsklockor som klämtar?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*