Blogg, Högtider & Teman, Midsommar, Outfits

Midsommar-outfit 2021

Vill säga GLAD MIDSOMMAR till Er alla som följer mig här! 😀 Min assistent Becca har precis varit förbi och sminkat mig i aprikost och grönt samt fixat lite extra lockar i håret.

I år kände jag för att vara aprikos dagen till ära, aprikos var min absoluta favoritfärg i slutet på 80-talet i både inredning, smink och på kläder 😀 Årets färgval beror på att jag fick syn på ett par örhängen från Caroline Svedbom som jag föll som en fura för! Till örhängena ville jag ha en aprikos klänning och jag hade turen att hitta en hos Ellos.

Klänningen finns att köpa HÄR.
Örhängena finns att köpa HÄR.
Midsommarkransen har Kent på Tyresö blomsterhandel gjort.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*