Blogg, Cancer samtliga inlägg, Min bröstcancer, Sjuk / Skadad

(Rond 2) Cellgifter 9 av 9

Äntligen, äntligen har jag fått min sista omgång av cellgifter, nummer 9 i rond 2 😀 Jag får väl kanske säga förhoppningsvis sista man kan ju aldrig vara säker, tyvärr kan man få ett återfall eller få någon annan sorts cancer i framtiden 🙁

Tack och lov så enligt läkaren är man inte mer benägen att få någon annan sorts cancer bara för att man som jag har fått bröstcancer och det är ju härliga besked 😀 Nu håller jag både tummar och tår att jag aldrig igen får besök av denna vidriga cancer, jag hoppas verkligen att jag nu med läkarnas och medicinerna har tagit död på den en gång för alla!

Annika en av världens bästa behandlande sjuksköterska började med att ta de sedvanliga proverna för att se om jag skulle få klartecken att få den sista omgången och som ni redan har förstått så fick jag det men det var på hicken även denna gång då proverna visade exakt samma som förra gången.

Inget eget lyxrum med tv idag p.g.a. patienter som var väldigt infektionskänsliga men det gör absolut inget, jag fick dela rum med en väldigt trevlig kvinna och vi hade en otroligt vacker utsikt!

Dagens lunch var rester från söndagens middag, Tomat- och kycklingpasta. Den var lika god nu som då, kanske till och med lite godare.

Under tiden jag åt fick jag även cellgifterna inkopplade och vetskapen att det var sista gången jag skulle behöva sitta med is på händer och fötter samt att cellgifterna skulle inta min kropp var helt obeskrivligt 😀  Även fast jag vet att till 99,99% kommer jag bli extremt dålig på torsdag och må fullkomligt skit under ett eller två dygn men det gör inte så mycket då det är sista gången 🙂

Så här glad kan man se ut när man bara har några minuter kvar på behandlingen 😀

Jag hade sedan länge bestämt att när jag fick min sista behandling skulle jag köpa en tårta till Annika och hennes kollegor 🙂 Tårtan köptes på Thelins som ligger strax utanför sjukhuset. Annika blev väldigt glad och tårtan var otroligt god så god att hon kom med en bit till mig också 🙂 Jag kan inte annat än hålla med, det var en chokladtårta som bestod av browniebotten, tre olika chokladmousser och någon chokladglaze på toppen. Mmmm säger jag bara!!!

Den sista lip bilden blev tillsammans med Sandra, lite suddig men vad gör väl det när det är den sista 🙂

TJOHO!!! Tina has left the building!!! 😀 😀 😀 😀 😀

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

*